Analýza trhu práce v okrese Ústí nad Orlicí - Richter, Lukáš; Adámek, Petr; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Abstrakt: Tato bakalářská práce popisuje vývoj na trhu práce v okrese Ústí nad Orlicí v letech 2005-2012. Práce se také zaměřuje na aktivní politiku nezaměstnanosti v letech 2008-2010. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se trhu práce. Analytická část se soustředí na charakteristiku okresu Ústí nad Orlicí, analýzu trhu práce, strukturu nezaměstnanosti a zhodnocení aktivní politiky nezaměstnanosti. K analýze byla využita data získaná z Českého statistického úřadu, Integrovaného portálu Ministerstva práce a sociálních věcí a ze zpráv zpracovaných Úřadem práce v Ústí nad Orlicí a Úřadem práce v Pardubicích.
Vedoucí práce: Petr Adámek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses