PPP projekty - Šuták, Pavel (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice a na Slovensku. V práci jsou popsány základní charakteristiky PPP projektu, jejich výhody a nevýhody a možná rizika. V druhé části je charakterizováno prostředí pro jejich vznik v České a Slovenské republice. Dále byly popsány zkušenosti s realizací PPP projektů v obou zemích. V poslední části práce je provedeno kritické zhodnocení popisovaných projektů.