PPP projekty - Šuták, Pavel; Vítek, Leoš, 1970-; Ochrana, František, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice a na Slovensku. V práci jsou popsány základní charakteristiky PPP projektu, jejich výhody a nevýhody a možná rizika. V druhé části je charakterizováno prostředí pro jejich vznik v České a Slovenské republice. Dále byly popsány zkušenosti s realizací PPP projektů v obou zemích. V poslední části práce je provedeno kritické zhodnocení popisovaných projektů.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses