Súvislosť vzdelanostnej a ekonomickej úrovne rodiny so školským vývojom žiaka - Kenderešová, Martina; Hadj-Moussová, Zuzana, 1943-; Dvořáček, Jiří, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Táto práca sa zaoberá vplyvom vzdelanostnej a ekonomickej úrovne rodiny na školský vývoj žiaka. Práca je rozdelená na teoretickú a empirickú časť. V úvode prvej kapitoly sú charakterizované základné pojmy. Ďalšia časť je zameraná na teórie, ktoré sa zaoberajú reprodukciou spoločnosti. V závere teoretickej časti uvádzam niektoré doteraz realizované výskumy, ktoré sa zaoberali vplyvom rodinného prostredia na formovanie vzdelanostnej dráhy jedinca. Empirická časť je venovaná výskumu, kde je popísaná jeho realizácia, výsledky a závery, ktoré z výskumu vyplývajú.
Vedoucí práce: Zuzana Hadj Moussová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses