Analýza trhu práce z pohledu regionů ČR - Vaníčková, Lucie; Vltavská, Kristýna; Jeřábková, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Nezaměstnanost je velmi aktuální téma moderní doby. Ovlivňuje prakticky každého člověka ať už přímo nebo nepřímo. Cílem této práce je analýza pracovního trhu z pohledu regionů České republiky se zaměřením na nezaměstnanost. V teoretické části práce vysvětluji základní pojmy a definice týkající se trhu práce a především nezaměstnanosti. Analytická část se zaměřuje na porovnávání nezaměstnanosti v jednotlivých krajích v rámci České republiky na základě dat z Českého statistického úřadu.
Vedoucí práce: Kristýna Vltavská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses