Preference autentizačních metod uživateli - Saifrtová, Renata; Gála, Libor, 1965-; Vacek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se věnuje problematice autentizačních metod a jejich preferencí. Cílem práce je vyhodnocení preferencí autentizačních metod uživateli systémů uchovávající aktiva. Pro dosažení daného cíle je proveden vlastní výzkum. Na základě metodiky výzkumu je vytvořen dotazník, který byl rozeslán studentům informačních technologií. Dále práce prezentuje získané výsledky a využívá je ke shrnutí závěrů. Nejdůležitějším závěrem je, že studenti preferují osvědčené metody autentizace, u kterých mnohdy upřednostňují rychlost zpřístupnění a uživatelskou přívětivost před více bezpečnými metodami.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses