Finanční analýza podniku Ferona - Dělící centrum, a. s. - Mareš, Jakub; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Ferona -- Dělící centrum a.s. v období mezi roky 2007 -- 2011. Je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. První část je teoretická a zabývá se vymezením pojmu finanční analýza, vysvětlením základních metod a finančních ukazatelů použitých při analýze v praktické části práce. Druhá část je praktická a je věnována zpracování finanční analýzy na konkrétním podniku. Společnost Ferona -- Dělící centrum a.s. je nejprve představena a následně jsou na této společnosti použity finanční ukazatele uvedené v teoretické části. V závěru práce shrnu zjištěné výsledky a zhodnotím finanční zdraví společnosti za období 2007 až 2011.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses