Alternativní zdroje financování potřeb osob ve stáří - Trulik, Jiří; Rybák, Zdeněk; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na popis a srovnání vybraných produktů, vhodných pro zajištění potřeb osob ve stáří. Úvodní část práce je zaměřena na popis českého důchodového systému, hlavní část se zaobírá alternativními produkty nabízenými finančními institucemi, které mohou sloužit jako doplněk povinného důchodového pojištění, jejich vzájemnou komparaci a zhodnocení. Cílem práce je srovnání vybraných produktů, jako jsou životní pojištění, otevřené podílové fondy nebo stavební spoření, za účelem výběru nejvhodnější alternativy.
Vedoucí práce: Zdeněk Rybák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses