Vliv hospodářské politiky Číny na podnikatelské prostředí - Vávra, Jiří; Pfeifer, Lukáš; Procházka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
VLIV HOSPODÁŘSKÉ POLITIKY ČÍNY NA PODNIKATELSKÉ PROSTŘEDÍ Bakalářská práce se zabývá specifiky čínského podnikatelského prostředí a uvádí hlavní změny čínské hospodářské politiky, které měly zásadní dopad na vývoj podnikatelského prostředí v Číně. Z důvodu velkých rozdílů mezi podnikatelským prostředím západních zemí a Číny je v práci kladen důraz na principy čínských zvyků při podnikání. V bakalářská práce shrnuje převážně zahraniční teoretické zdroje o této problematice, po té shrnuje odpovědi získané ze šesti dotazníku, od podnikatelů, kteří dlouhodobě působí v Číně. A na závěr porovnává teoretické poznatky s praktickými zkušenostmi.
Vedoucí práce: Lukáš Pfeifer
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses