Obchodování na Forexu a provedení analýzy obchodní strategie na tomto trhu - Sharabakin, Maxim; Brada, Jaroslav, 1964-; Blaheta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce je věnována problematice obchodování na mezinárodním měnovém trhu Forex a použití technické analýzy na tomto trhu. V první části uvádím přehled důležitých pojmů souvisejících s forexovým obchodováním. Druhá kapitola popisuje principy, předpoklady a nástroje technické analýzy jako jednoho ze základních analytických přístupů k prognózování vývoje cen finančních instrumentů. Praktická část má za cíl ověřit, zda lze úspěšně aplikovat vybrané nástroje technické analýzy k obchodování na forexovém trhu na příkladě vlastní obchodní strategie.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses