Analýza fiskálního federalismu v zemích Evropské unie - Vebrová, Lenka; Izák, Vratislav, 1941-; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce je zaměřena na srovnání fiskálního federalismu v členských státech Evropské unie. Zabývá se možnostmi měření fiskální decentralizace a výsledkům jednotlivých států. Pro detailnější popis jsou vybrány čtyři státy. Těmi jsou Dánsko, Itálie, Estonsko a Maďarsko. U těchto států je věnována větší pozornost příjmům i výdajům místních rozpočtů.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses