Analýza úvěrového procesu - Horák, Ondřej; Habrmanová, Blanka; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Předmětem bakalářské práce "Analýza úvěrového procesu" je zhodnocení efektivity procesu od přijetí žádosti o úvěr po odeslání finančního plnění na účet žadatele. Teoretická část se zabývá teorií procesního řízení. Věnuje se náležitostem procesu, metodám modelování procesů, sestavení map procesů a optimalizaci a zlepšování procesů. V praktické části jsou aplikovány metody na skutečný proces úvěrování. Je zde představen obecný model úvěrového procesu, provedena jeho analýza a měření efektivnosti. Následně je průběh procesu zhodnocen a jsou nastíněny návrhy na jeho zefektivnění. V závěru je práce zhodnocena, ověřeno potvrzení či zamítnutí hypotézy a okomentován celkový přínos práce.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses