Pojetí sociální odpovědnosti firem v podmínkách výrobních podniků Čeljabinské oblasti Ruské federace - Gagarinova, Anna; Antušák, Emil, 1948-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj a trendy sociální odpovědnosti firem, zejména v odvětví výrobních podniků Čeljabinské oblasti Ruské federace. Práce se skládá ze tří částí. První část je teoretická a zaměřena na vymezení pojmu společenská odpovědnost, vysvětlení konceptu a historického vývoje společenské odpovědnosti firem. Druhá část je také teoretická, ale se zaměřením na aktuální stav společenské odpovědnosti na uzemí Ruské federace. Praktická část představuje analýzu skutečné situace uplatňování zásad společenské odpovědnosti ve výrobních podnicích jednoho regionu Ruské federace a následnou komparaci tohoto stavu se stavem v České republice a Evropě.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses