Finanční analýza podniku pro ocenění - Vaillant Group Czech s.r.o. - Škopíková, Šárka; Rýdlová, Barbora, 1976-; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
V bakalářské práci ,,Finanční analýza podniku Vaillant Group Czech s.r.o. pro ocenění" jsem si, pro nezávislé finanční ohodnocení podniku, vybrala společnost s dlouholetou tradicí, která zasahuje až do roku 1874. Při analýze se budu zabývat lety 2007 až 2011. Firmu založil v německém Remscheidu, Johann Vaillant. Během dvacátého století dosahovala evropských a světových prvenství v oboru výroby plynových kotlů. V roce 2001 se po převzetí britského koncernu Hepworth stala Vaillant Group největším výrobcem tepelné techniky v Evropě. V devadesátých letech zasáhl její bouřlivý vývoj i naši republiku. Svoji práci jsem rozdělila do dvou částí, teoreticko -- metodické a analyticko -- aplikační neboli praktické. V první části se budu zabývat stanovením teoreticko metodických postupů, které ve druhé části uvedu pomocí, konkrétních výpočtů s porovnáním obdobných podniků a celkového odvětví, do praxe.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses