Analýza efektivity direct-mail kampaní na příkladu neziskové organizace Světlo pro svět, o.s. - Kolman, Zdeněk; Granja, Monika; Doležalová, Antonie, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem předkládané bakalářské práce je na základě dat z několika nestátních neziskových organizací v České republice i třech dalších zemí Evropské unie zaujmout stanovisko k ekonomické efektivitě fundraisingového nástroje direct mail v neziskovém sektoru. V teoretické části je uveden širší institucionální kontext zkoumané problematiky. Praktická část se pak zaměřuje na cost-benefit analýzu uvedeného nástroje ve zkoumané organizaci a srovnání s daty ze zahraničí. Poslední část práce obsahuje kromě SWOT analýzy organizace také detailnější pohled na některé aspekty její mikroekonomiky.
Vedoucí práce: Monika Granja
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses