Finanční analýza společnosti Volvo Truck Czech s.r.o. - Lepič, Lukáš; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
V této práci s názvem "Finanční analýza společnosti Volvo Truck Czech s.r.o." můžeme pozorovat vývoj finanční situace zvoleného podniku v období od roku 2008 do roku 2012. V úvodní části je vymezen základní metodický aparát, druhá část se zabývá představením vybraného podniku. Třetí část práce provádí samostatnou finanční analýzu prostřednictvím absolutních ukazatelů i poměrových ukazatelů, a dále je podnik testován bankrotními a bonitními modely. Na závěr je provedeno srovnání s podniky působícími ve stejném odvětví.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses