Politika zaměstnanosti ve Středočeském kraji - Konečný, Jan; Adámek, Petr; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním předmětem této práce je analýza politiky zaměstnanosti ve Středočeském kraji v letech 2009 -- 2011. Vyhodnoceny budou dopady finanční krize na situaci nezaměstnanosti z geografického, demografického a ekonomického hlediska. Pozornost bude zaměřena zejména na aktivní politiku zaměstnanosti, její průběh a nedostatky. Výstupem práce budou informace o využívání politiky zaměstnanosti v letech 2009 -- 2011, určení nedostatků a navržení opatření ke zlepšení a odhad možných vývojových tendencí.
Vedoucí práce: Petr Adámek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses