Daňové aspekty u vybraného podniku - Osuská, Kateřina; Vítek, Leoš, 1970-; Bayer, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem zkoumání této bakalářské práce je shrnutí daňového zatížení občanského sdružení LOGO. Podstatnou část této práce tvoří ekonomický rozbor sdružení a provedení finanční analýzy. Ve finanční analýze je podstatná transformace ukazatelů na neziskový sektor. V další části této práce je proveden rozbor jednotlivých specifik pro nestátní neziskové organizace se zaměřením na předmět činnosti občanského sdružení. Cílem je zjištění jednotlivých daňových povinností sdružení, jejich rozbor a případné navrhnutí řešení, kde a jak ušetřit a snížit daňové zatížení. Na závěr práce demonstruji výše daňového zatížení sdružení.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses