Efektivnost čerpání finančních prostředků z OP VK (Osa 1 – Oblast podpory 1,1) základními a středními školami v okrese Mělník v letech 2007-2013 - Šulc, Jakub (2013)
Bakalářská práce se zabývá čerpáním podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Osa 1 Oblast podpory 1.1. Porovnává efektivitu čerpání podpory u městských a vesnických škol, základních i středních, v okrese Mělník. Cíle práce jsou naplněny porovnáním efektivity čerpání podpory na jednoho žáka a porovnáním efektivity jednotlivých projektů.