Efektivnost čerpání finančních prostředků z OP VK (Osa 1 – Oblast podpory 1,1) základními a středními školami v okrese Mělník v letech 2007-2013 - Šulc, Jakub; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Granja, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá čerpáním podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Osa 1 Oblast podpory 1.1. Porovnává efektivitu čerpání podpory u městských a vesnických škol, základních i středních, v okrese Mělník. Cíle práce jsou naplněny porovnáním efektivity čerpání podpory na jednoho žáka a porovnáním efektivity jednotlivých projektů.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses