Analýza systému vzdelávania v spoločnosti VFtech s.r.o. - Strapatý, Michal (2013)
Bakalárska práca sa zameriava na analýzu systému podnikového vzdelávania v podnikoch. Cieľom tejto práce je analýza systému vzdelávania v konkrétnej spoločnosti s následným návrhom doporučení k zlepšeniu súčasného stavu. Prvá časť práce sa venuje teoretickej problematike systému vzdelávania zamestnancov. Jednotlivé časti následne popisujú jednotlivé fázy procesu vzdelávania. Prvou fázou je identifikácia potrieb vzdelávania a ďalej nasleduje plánovanie, realizácia a hodnotenie vzdelávacích aktivít. Druhá časť práce sa venuje rozboru systému vzdelávania v konkrétnom podniku. Každá časť popisuje jednotlivú fázu a súčasný stav, názor zamestnancov na danú problematiku a doporučenia. Záverečná časť práce obsahuje krátke zhrnutie najdôležitejších doporučení k zlepšeniu súčasného systému vzdelávania.