Analýza systému vzdelávania v spoločnosti VFtech s.r.o. - Strapatý, Michal; Macáková, Libuše, 1955-; Bican, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalárska práca sa zameriava na analýzu systému podnikového vzdelávania v podnikoch. Cieľom tejto práce je analýza systému vzdelávania v konkrétnej spoločnosti s následným návrhom doporučení k zlepšeniu súčasného stavu. Prvá časť práce sa venuje teoretickej problematike systému vzdelávania zamestnancov. Jednotlivé časti následne popisujú jednotlivé fázy procesu vzdelávania. Prvou fázou je identifikácia potrieb vzdelávania a ďalej nasleduje plánovanie, realizácia a hodnotenie vzdelávacích aktivít. Druhá časť práce sa venuje rozboru systému vzdelávania v konkrétnom podniku. Každá časť popisuje jednotlivú fázu a súčasný stav, názor zamestnancov na danú problematiku a doporučenia. Záverečná časť práce obsahuje krátke zhrnutie najdôležitejších doporučení k zlepšeniu súčasného systému vzdelávania.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses