Daňové aspekty příjmů profesionálních sportovců - Sladkovský, Otakar (2013)
Ve své bakalářské práci jsem analyzoval postavení profesionálních sportovců provozujících činnost v kolektivních sportech jako zaměstnanců a jako osob samostatně výdělečně činných. Analýza se zaměřila na výši jejich zdanění v obou typech jejich postavení a rovněž hodnotila dopady na příjmy veřejných rozpočtů. V této souvislosti byla dále analyzována i judikatura Nejvyššího správního soudu vztahující se k problematice zdaňování sportovců.