Daňové aspekty příjmů profesionálních sportovců - Sladkovský, Otakar; Říhová, Lucie; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Ve své bakalářské práci jsem analyzoval postavení profesionálních sportovců provozujících činnost v kolektivních sportech jako zaměstnanců a jako osob samostatně výdělečně činných. Analýza se zaměřila na výši jejich zdanění v obou typech jejich postavení a rovněž hodnotila dopady na příjmy veřejných rozpočtů. V této souvislosti byla dále analyzována i judikatura Nejvyššího správního soudu vztahující se k problematice zdaňování sportovců.
Vedoucí práce: Lucie Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses