Ekonomická analýza podniku TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, a. s. - Šálek, Jan; Kotáb, Jiří; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Předmětem diplomové práce je zhodnocení ekonomické výkonnosti podniku a budoucí životaschopnosti společnosti pomocí vhodných moderních výpočtů a postupů. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na definování pojmu ekonomická analýza a vymezení nástrojů, které budou použity pro posouzení výkonnosti podniku. Praktická část obsahuje využití vymezených metod ekonomické analýzy na hodnocení ekonomické výkonnosti podniku TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, a. s. V závěru práce je zhodnocen stav podniku a návrh odstranění zjištěných případných nedostatků v hospodaření.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses