Řešení úpadku fyzických osob v podmínkách České republiky - Vobejdová, Ivana; Pfeifer, Lukáš; Hájek, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je identifikovat možná řešení úpadku fyzických osob v České republice. Práce poukazuje na rostoucí zadlužení domácností a s tím související růst osobních bankrotů. Snahou bylo podat ucelený pohled na možnosti řešení platební neschopnosti a konkrétněji popsat institut osobního bankrotu. Část práce je věnovaná srovnání právních úprav úpadku USA, Německa a Slovenska s Českou republikou.
Vedoucí práce: Lukáš Pfeifer
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses