Komunikace orgánů veřejné správy na internetu - Holcapfelová, Sandra; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Křížek, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce bylo na příkladu čtyř vybraných ministerstev ČR ukázat, jakým způsobem komunikují orgány státní správy s veřejností, jakých prostředků k tomu využívají, zda poskytují aktuální informace a zda naplňují zákonem stanovené informační povinnosti. V teoretické části jsou objasněny pojmy související s veřejnou správou a veřejnou službou a dále legislativní vymezení povinností orgánů veřejné správy v oblasti poskytování informací. Praktická část se skládá ze dvou vlastních šetření, nejprve dotazníkového šetření, jehož cílem bylo zjistit důležitost internetu pro získávání informací a poté analýzou internetové komunikace vybraných ministerstev. Výsledkem analýzy je hodnocení internetové komunikace a srovnání její úrovně mezi analyzovanými subjekty.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses