Analýza vývoje českého systému státní sociální podpory v letech 1995 až 2012 - Dvořáková, Barbora; Prachař, Ondřej; Chmelová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Tato práce analyzuje kvalitu změn, které proběhly v systému státní sociální podpory v letech 1995 až 2012. V první části je nastíněn vznik státní sociální podpory a jeho ukotvení v systému sociálního zabezpečení. Střední část popisuje analýzu jednotlivých dávek. Poslední část se zaměřuje na vyhodnocení zavedených úprav a návrhy doporučení pro budoucí vývoj systému, a to především v oblasti rodičovského příspěvku, zavedením finančních odměn rodinám, kde rodičovskou dovolenou čerpali oba rodiče.
Vedoucí práce: Ondřej Prachař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses