Srovnání aplikace standardů kvality a současné možnosti financování zařízení sociálních služeb v České republice - Kořínková, Kateřina; Prachař, Ondřej; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je rozebrat možnosti současného financování sociálních služeb v České republice, zjistit jestli je financování dostatečné, a také jak financování a úroveň ovlivnilo zavedení standardů kvality. V teoretické části jsou nastíněny sociální služby v České republice. V praktické části je rozebrána situace po zavedení standardů kvality péče a provedena analýza financování tří zařízení služeb dlouhodobé péče.
Vedoucí práce: Ondřej Prachař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses