Digitalizace účetních agend a účetního výkaznictví - Rejzková, Lucie (2013)
Bakalářská práce se věnuje problematice využití výpočetní techniky a internetu v účetnictví. Vymezuje základní pojmy účetnictví a popisuje historický vývoj využívaných účetních forem a technik. Přes charakteristiku oběhu účetního a elektronického účetního dokladu se dostává k principu elektronického podpisu a ke konverzi účetních dokladů. Dále se zabývá outsourcingem a využitím internetu v účetnictví prostřednictvím online účetnictví, datové schránky a elektronické podatelny.