Finanční analýza a plán podniku Novus Česko, s.r.o. - Hradcová, Petra (2013)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Novus Česko s.r.o. Jedná se o externí analýzu, jež byla prováděna za období let 2007 -- 2011. Získané informace jsou vyhodnoceny a porovnány s vybranými společnostmi. Práce je rozdělena do částí: teoretická část vymezuje potřebnou teorii, následuje samotná analýza a nástin finančního plánu pro rok 2012.