Finanční analýza a plán podniku Novus Česko, s.r.o. - Hradcová, Petra; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Novus Česko s.r.o. Jedná se o externí analýzu, jež byla prováděna za období let 2007 -- 2011. Získané informace jsou vyhodnoceny a porovnány s vybranými společnostmi. Práce je rozdělena do částí: teoretická část vymezuje potřebnou teorii, následuje samotná analýza a nástin finančního plánu pro rok 2012.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses