Analýza mediálního obrazu Divadla Bez zábradlí a Divadla Na Jezerce na příkladu jedné sezóny - Puková, Marta (2013)
Cílem mé bakalářské práce je analýza nejvýraznějších mediálních ohlasů představení hraných ve dvou pražských soukromých divadlech i na představení tohoto souboru, která se hrají v rámci jejich hostování v divadlech regionálních. Intervalem je divadelní sezona 2011/2012. Práce je rozdělena na teoretickou část, kde jsou popsány nejdůležitější informace ke zvoleným divadlům a vysvětleny principy mediální komunikace. Druhá část je praktická a zde je samotná analýza mediálních výstupů, které porovnám jak kvantitativně, tak kvalitativně.