Analýza mediálního obrazu Divadla Bez zábradlí a Divadla Na Jezerce na příkladu jedné sezóny - Puková, Marta; Kubaš, Mario, 1981-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem mé bakalářské práce je analýza nejvýraznějších mediálních ohlasů představení hraných ve dvou pražských soukromých divadlech i na představení tohoto souboru, která se hrají v rámci jejich hostování v divadlech regionálních. Intervalem je divadelní sezona 2011/2012. Práce je rozdělena na teoretickou část, kde jsou popsány nejdůležitější informace ke zvoleným divadlům a vysvětleny principy mediální komunikace. Druhá část je praktická a zde je samotná analýza mediálních výstupů, které porovnám jak kvantitativně, tak kvalitativně.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses