Podnikatelský plán - Armenov, Roman (2013)
Cílem této práce je zhodnocení realizovatelnosti konkrétního podnikatelského záměru. Autor se v tomto textu snaží odpovědět na otázku, zda provoz ruské baně v podmínkách českého trhu s ohledem na vývoj vnějších a vnitřních faktoru působících na podnikání je smysluplný a vyplatí-li se do toho vložit své prostředky. V rámci praktické části se odpověď hledá prostřednictvím sestavení podnikatelského plánu a jeho následného zhodnocení pomoci ukazatelů ekonomické efektivnosti. Charakteristice podnikatelského plánu a hodnoticích ukazatelů se věnuje teoretická část. Tamtéž se čtenář seznamuje s pojmem ruská baňa. V závěru práce autor rozhoduje spíše ve prospěch realizace projektu, avšak s určitými připomínkami.