Podnikatelský plán - Armenov, Roman; Kotáb, Jiří; Přeučil, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je zhodnocení realizovatelnosti konkrétního podnikatelského záměru. Autor se v tomto textu snaží odpovědět na otázku, zda provoz ruské baně v podmínkách českého trhu s ohledem na vývoj vnějších a vnitřních faktoru působících na podnikání je smysluplný a vyplatí-li se do toho vložit své prostředky. V rámci praktické části se odpověď hledá prostřednictvím sestavení podnikatelského plánu a jeho následného zhodnocení pomoci ukazatelů ekonomické efektivnosti. Charakteristice podnikatelského plánu a hodnoticích ukazatelů se věnuje teoretická část. Tamtéž se čtenář seznamuje s pojmem ruská baňa. V závěru práce autor rozhoduje spíše ve prospěch realizace projektu, avšak s určitými připomínkami.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses