Analýza nabídky hypotečních úvěrů v ČR - Murzinskaya, Olga (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze nabídky hypotečních úvěrů v České republice. První teoretická část se zabývá obecnou charakteristikou hypotečního úvěrování a podrobným popsáním hlavních znaků hypoték. Druhá praktická část se zaměřuje na nastavení ukázkového příkladu, jeho postupného prozkoumání a vyřešení pomocí komparativní analýzy z pohledu efektivního úroku.