Analýza nabídky hypotečních úvěrů v ČR - Murzinskaya, Olga; Coufal, Libor; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze nabídky hypotečních úvěrů v České republice. První teoretická část se zabývá obecnou charakteristikou hypotečního úvěrování a podrobným popsáním hlavních znaků hypoték. Druhá praktická část se zaměřuje na nastavení ukázkového příkladu, jeho postupného prozkoumání a vyřešení pomocí komparativní analýzy z pohledu efektivního úroku.
Vedoucí práce: Libor Coufal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses