Analýza vlivu zemědělství na národní hospodářství ČR - Břeska, Ladislav; Šlajs, Jan; Křítková, Soňa, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Oblast zemědělství patří mezi jedno z nejsledovanějších odvětví jednotlivých států. Cílem, který jsem si ve své práci vytyčil, je analýza zemědělství ČR z pohledu vlivu na hrubý domácí produkt. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V práci nechybí ani popis zemědělského sektoru z pohledu pracovních příležitostí a příbuzných odvětví, která svou činností zemědělství ovlivňuje nebo jejíž činností je zemědělství ovlivňováno. Bakalářská práce, z hlediska vlivu zemědělství na HDP České republiky, hodnotí období těsně před vstupem České republiky do Evropské unie a rokem 2010. Mezi těmito obdobími bude provedena komparační analýza sledovaných faktorů, obsažená v praktické části práce. Závěrem je, na základě zjištěných dat, zhodnocen vliv zemědělství na HDP České republiky.
Vedoucí práce: Jan Šlajs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses