Případová studie úlohy obchodního cestujícího s časovými okny - Jedlička, Martin; Kobzareva, Maria; Fábry, Jan, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Zdaleka ne každý člověk má denně čas vychutnat si teplý oběd. Těm šťastnějším to mnohdy umožňuje právě rozvážková služba, která však na většině míst stále chybí. Cíle této práce jsou posoudit, jaké parametry by měla rozvážková služba ve zvolené lokalitě splňovat a rozhodnout, za jakých podmínek, doporučit její zavedení. Moje bakalářská práce je rozdělena na dvě části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy, popsány použité modely v jejich základní podobě a přiblíženy relevantní metody a principy. V praktické části jsou tyto nástroje použity k modelování reálné situace a nalezení vhodné strategie rozvozu.
Vedoucí práce: Maria Kobzareva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses