Návrh databáze pro IT společnost podnikající v oblasti servisu HW/SW a poskytování obchodních služeb - Tenzer, Adam; Palovská, Helena, 1959-; Strossa, Petr, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem databáze pro společnost APsystem s.r.o. Hlavním cílem práce je navržení komplexní databáze, která by měla poskytovat spolehlivou informační podporu pro klíčové procesy ve společnosti. Důraz je tedy kladen zejména na přesnou analýzu požadavků na funkčnost vyplývající z potřeb uživatelů, s přihlédnutím k dosud používaným informačním zdrojům, tak aby bylo možné získávání a uchovávání informací výrazně zefektivnit. Hlavními obchodními činnostmi, které by měla funkčnost databáze pokrývat, jsou: poskytování HW/SW servisu PC a notebooků a prodej a instalace digitálních služeb pro smluvního partnera. Navrhovaná relační databáze bude realizována v široce rozšířeném databázovém systému MySQL a následně otestována na zkušebních datech.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses