Kvalita finančního poradenství v České republice - Lhotská, Tereza (2013)
Práce se věnuje problematice finančního poradenství v České republice. První část je zaměřena na popis funkce finančně poradenských společností a finančních poradců, na jejich regulaci a na povědomí české společnosti o tomto odvětví. Druhá část je věnována průzkumu provedeného na finančních poradcích z pěti různých společností s cílem zjistit, zda mají jejich služby pro běžného spotřebitele pozitivní smysl.