Kvalita finančního poradenství v České republice - Lhotská, Tereza; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce se věnuje problematice finančního poradenství v České republice. První část je zaměřena na popis funkce finančně poradenských společností a finančních poradců, na jejich regulaci a na povědomí české společnosti o tomto odvětví. Druhá část je věnována průzkumu provedeného na finančních poradcích z pěti různých společností s cílem zjistit, zda mají jejich služby pro běžného spotřebitele pozitivní smysl.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses