Rozdílný vliv daňového zatížení kapitálové společnosti a individuálního podnikatele - Sedláčková, Sylvie; Trnka, Michal; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářská práce na téma "Rozdílný vliv daňového zatížení kapitálové společnosti a individuálního podnikatele" je srovnání a analýza daňového zatížení již zmíněných vybraných forem podnikání. První část je zaměřena na teoretický popis právě vybraných forem podnikání. Další část se zabývá konstrukcí daně z příjmu jak fyzických, tak i právnických osob. Třetí část pojednává o zdanění příjmů plynoucích z držby podílu na kapitálových společnostech. V poslední části jsou již zmíněné teoretické poznatky aplikovány na modelové příklady daňového zatížení.
Vedoucí práce: Michal Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses