Výdaje na zdravotnictví ve Finsku, Norsku a Švédsku - Votrubová, Kateřina; Maaytová, Alena; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou financování zdravotnických systémů Finska, Norska a Švédska. Teoretická část se zaměřuje na obecný popis fungování zdravotnictví a dále na popis jednotlivých zdravotnických systémů vybraných zemí. Praktická část analyzuje veřejné a soukromé výdaje na zdravotnictví sledovaných zemí a hledání závislosti mezi výdaji na zdravotnictví a vybranými demografickými ukazateli.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses