Moderní cloudová úložiště - Váňa, Vojtěch; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2013)
Tato bakalářská se zabývá porovnáním cloudových úložišť v souvislosti s nástupem cloud computingu. Tato úložiště jsou porovnávána dle předem stanovených kritérií tak, aby uživatel měl možnost si vybrat tu, která se nejvíce přibližuje jeho potřebám. Práce je výstupem důkladné analýzy jednotlivých úložišť, která zachycuje klady a zápory pro pořízení dané varianty. Součástí praktické části je popis funkcí a práce v cloudovém úložišti Microsoft SkyDrive
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: cloud computing; management [obor bakal. práce]; SugarSync; Microsoft SkyDrive; bakalářské práce; cloud computing; bachelor's theses