Evropský trh s emisními povolenkami - Jurík, Martin (2013)
Tato bakalářská práce se komplexně zabývá problematikou evropského trhu s emisními povolenkami. Z různých úhlů pohledu je zde rozebrána historie, funkčnost, problémy a vyhlídky do budoucnosti s možnými řešeními. Po přečtení by měl čtenář získat dostatečné množství informací pro dobré porozumění tomuto, v prostředí českého vysokého školství spíše neobvyklému, tématu.