Evropský trh s emisními povolenkami - Jurík, Martin; Paholok, Igor; Kovačovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se komplexně zabývá problematikou evropského trhu s emisními povolenkami. Z různých úhlů pohledu je zde rozebrána historie, funkčnost, problémy a vyhlídky do budoucnosti s možnými řešeními. Po přečtení by měl čtenář získat dostatečné množství informací pro dobré porozumění tomuto, v prostředí českého vysokého školství spíše neobvyklému, tématu.
Vedoucí práce: Igor Paholok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses