Příležitostná mezinárodní doprava osob - Popov, Petr (2013)
Tato práce se zabývá oblasti příležitostné mezinárodní dopravy osob. V teoretické časti, popisuje mezinárodní dohody a nařízení a rozlišuje typy autobusů. V praktické části se zabývá podmínkami provozování v příležitostné dopravě osob a zdaněním v této oblasti. Na závěr představuje konkrétní společnost.