Příležitostná mezinárodní doprava osob - Popov, Petr; Zelený, Lubomír; Kučera, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá oblasti příležitostné mezinárodní dopravy osob. V teoretické časti, popisuje mezinárodní dohody a nařízení a rozlišuje typy autobusů. V praktické části se zabývá podmínkami provozování v příležitostné dopravě osob a zdaněním v této oblasti. Na závěr představuje konkrétní společnost.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses